Contacte

Per a qualsevol consulta, pots enviar -me un correu electrònic

info@psicolegvic.com

Informació d'interès

Com realitzar una primera consulta?

Podeu contactar amb mi per qualsevol pregunta que pugui sorgir a través del meu número de telèfon o correu electrònic. Si ho desitgeu, també podeu reservar una primera visita a través del formulari de contacte.  Us confirmaré la meva disponibilitat  per correu o telefònicament el més aviat possible. Gràcies!

En cas d’una urgència em truques quan ho necessitis i de seguida que pugui et buscaré un forat i t’atendré tan aviat com es pugui. En la resta dels casos reservarem hora amb una certa antelació. També podem programar una sèrie de sessions a l’avançada.

Les sessions solen durar una hora però no tinc pressa, tu ets qui importa en aquests moments.

Són 60€ per sessió.

La relació que establirem dins de l’espai psicoterapèutic es desenvoluparà en  un clima de llibertat d’expressió, sinceritat, veritable acceptació i absència d’enjudiciament per part meva.

Tot això sumat al treball conjunt en les sessions clíniques obtindràs uns bons resultats terapèutics que et sorprendran.

Ens permetrem analitzar els teus pensaments, viure els teus sentiments i restablir la connexió amb els aspectes desconeguts de la teva persona i d’aquesta manera aprendràs que et passa i a gestionar el que et passa. I tu en seràs el protagonista, perquè en el fons ets tu qui et gaudiràs.