Avís Legal

Hola, em dic MariCarme Marmaneu Moliné  i sóc llicenciada en Psicologia per la Universitat Hofstra de Nova York i per la Universitat Central de Barcelona.

Tinc el meu domicili a Vic, Carrer Ramon Sala Saçala-11, 5è 3a i el meu e-mail de contacte és info@psicolegvic.com .

Sóc autora i propietària d’aquesta web psicolegvic.com


Responsabilitat i garanties:

La intenció d’aquesta web i del bloc és l’orientació psicològica i donar a conèixer els meus serveis en psicologia i coaching .

No obstant això, no em faig responsable del mal ús dels consells aquí oferts.

En aquesta pàgina web trobaràs un llistat de serveis i un butlletí de subscripció on et demanaré el teu nom i una adreça de correu electrònic. Aquestes dades es guardaran només per oferir els serveis per als quals et vas donar d’alta: rebre informació relacionada amb la matèria que tracta aquesta web. Les teves dades personals les envies sota el teu consentiment i en qualsevol moment podràs donar-te de baixa del servei.

En aquest web es compleixen tots els requisits establerts per les lleis europees en relació a la gestió de dades personals.


Propietat Intel·lectual:

psicolegvic.com  i tots els seus continguts escrits al blog estan sota la llicència de Creative Commons.

Això significa que podeu compartir la informació que trobis al blog d’aquest web sempre que mencions la font i l’autor. Pots fer servir el contingut del bloc de manera personal però no comercial. No pots copiar ni modificar els continguts que he realitzat per a tu.

Si trobes en aquesta web contingut realitzat per altres persones o empreses la propietat els pertanyi, així ho comunicaré.

La propietat intel·lectual dels productes i serveis en venda estan subjectes a drets d’autor i no està permès copiar-lo, sense previ avís i autorització explícita i per escrit de l’autora.


Condicions generals de venda:

A través d’aquesta web comercialitzo serveis de psicologia i coaching a nivell individual, en grups de teràpia, tan per adults, adolescents i nens si bé estic especialitzada en depèndencia emocional, autoestima i teràpia de parella.

Ja que els detalls dels serveis es negocien directament amb el client en cada situació concreta.

Els preus estaran expressats en euros i inclouen l’IVA aplicable a Espanya. En cas que el preu final no inclogui l’IVA es notificarà de manera clara en la carta de venda.

Em reservo el dret d’admissió als cursos si entengués que, segons el meu criteri, una persona no hauria de realitzar el meu/s curs/sos.
Els serveis s’abonarà el 100% del seu cost al començament del servei contractat.

Aquestes condicions de venda podran ser modificades depenent de l’evolució d’aquest web i / o dels canvis legals que es produeixin.

La contractació de qualsevol servei de consultoria o formació en línia o presencial  suposa el coneixement i acceptació de les condicions legals d’aquesta web.


Normes d’ús:

No em faig responsable dels continguts que els usuaris d’aquesta web puguin realitzar encara que esborraré qualsevol comentari que atempti contra els principis de la dignitat de les persones, l’honestedat, la propaganda, i altres activitats que atemptin contra els nostres drets humans.

No pots insultar, ni promocionar els teus serveis a través d’aquesta pàgina web.


Protecció de dades:

MariCarme Marmaneu Moliné  i psicolegvic.com compleix amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica i altra normativa vigent).

Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).


Jurisdicció i competència:

Les relacions entre MariCarme Marmaneu Moliné amb els usuaris dels serveis a través d’aquesta web estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Les parts renuncien expressament al fur qui els pogués correspondre i sotmeten expressament als Jutjats i Tribunals de Vic.

Modificació del contingut:

Podré modificar aquest avís legal en qualsevol moment, ja que és possible que pugui canviar els continguts que ofereixo o evolucioni a un altre tipus de serveis. T’informaré si això passa.

Compromisos i obligacions dels usuaris:

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb MariCarme Marmaneu Moliné.

D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús del web, amb fins il·lícits o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d’aquesta web, es prohibeix:

• La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb la meva autorització com a legítim titular;

• Qualsevol vulneració dels drets del prestador o del meu com a legítim titular;
• La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

En la utilització del web psicolegvic.com l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de MariCarme Marmaneu Moliné  o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal psicolegvic.com  o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització del web.

No obstant, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant MariCarme Marmaneu Moliné i psicolegvic.com no pot garantir la inexistència de programari maliciós o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos encara que poso tots els mitjans necessaris i les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements nocius.


Mesures de seguretat

Les dades personals comunicades per l’usuari a MariCarme Marmaneu Moliné  poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a MariCarme Marmaneu Moliné , assumint aquesta totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d’acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dates. La comunicació entre els usuaris i MariCarme Marmaneu Moliné, psicolegvic.com utilitza un canal segur, i les dades transmeses són xifrats gràcies a protocols a https, per tant, garanteixo les millors condicions de seguretat perquè la confidencialitat dels usuaris estigui garantida.


Plataforma de resolució de conflictes

Poso també a disposició dels usuaris la plataforma de resolució de litigis que facilita la Comissió Europea i que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drets de propietat intel·lectual i industrial en virtut del qual disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de propietat intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de MariCarme Marmaneu.

L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de . L’usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, programari, continguts (incloent-hi estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos ) podcast, fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims, d’acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya.

En el cas que un usuari o un tercer considerin que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut a la web, haurà de notificar aquesta circumstància a MariCarme Marmaneu indicant:

• Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la present un tercer diferent de l’interessat.

• Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació a la web, l’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en la qual l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.


Exclusió de garanties i responsable

MariCarme Marmaneu Moliné no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de:

• La manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web, o dels seus serveis i continguts.
• L’existència de programari maliciós, programes maliciosos o lesius en els continguts;
• L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal
• La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris al lloc web.

El prestador no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

Llei aplicable i jurisdicció Amb caràcter general les relacions entre MariCarme Marmaneu amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i als tribunals de VIC.

Contacte En cas que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal MariCarme Marmaneu  Moliné psicolegvic.com , si us plau dirigiu-vos a info@psicolegvic.com.

L’avís legal ha estat actualitzat per darrera vegada el 2018.07.04


Cookies : CONEIX TOTA LA INFORMACIÓ.
Segur que estàs acceptant diàriament les galetes dels llocs web on entres, oi? Vull explicar-te què és una galeta. En realitat, totes les dades estan fora de perill. Una galeta (o galeta informàtica) és una petita informació enviada per un lloc web (psicolegvic.com) i emmagatzemada en el navegador de l’usuari (el teu), de manera que el lloc web pot consultar l’activitat prèvia de l’usuari. (Wikipedia). Les cookies no emmagatzemen la teva informació personal, dades del banc, o altres dades de qualsevol índole. Serveixen per facilitar l’ús i navegació d’aquesta web, ja que el que emmagatzemen les galetes són els hàbits de la teva navegació per aquesta web, perquè quan tornis, la teva navegació sigui millor. En aquest web utilitzo galetes pròpies i de tercers per oferir-te la millor navegació. Si has entrat a psicolegvic.com  i continues amb la teva navegació, estaràs acceptant la instal·lació d’aquestes galetes. Si vols desactivar les cookies, ho pots fer des del teu navegador. Aquí et deixo els enllaços dels navegadors més comuns on t’expliquen on pots desactivar les cookies.

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

Safari: http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES

Firefox: http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/es-ES/windows-vista/Block-or-allow-cookies


Política de Privacitat: CONEIX TOTA LA INFORMACIÓ 

En realitat, pot navegar per aquest web sense aportar cap dada d’informació personal.En el cas que et registris al meu butlletí de subscripció i que et descarreguis algun contingut creat per mi en aquesta web, et demanaré el teu nom i la teva adreça de correu electrònic. Si contactes amb mi per algun formulari de contacte o correu electrònic també guardaré les teves dades. Aquestes dades només els faré servir per enviar-te el que m’has demanat (que et contesti als teus comentaris o que t’enviï el meu butlletí). No cediré les teves dades a cap tercer. Compleixo amb la Llei Oficial de Protecció de Dades.

I ara, ¿vols seguir navegant per la web? Fes Click en el botó

Concertar Visita
close slider

Explica'm en què et puc ajudar