Taller Online de tantra per a parelles.

Una sessió pràctica d'exercicis guiats de tantra.

Amb la bogeria dels temps que estem vivint les parelles disposen de cada vegada menys poc temps per retrobar-se.
El Tantra és una eina excel·lent perquè la parella es reconnecti en molt poc temps.
Amb mi aprendràs a adquirir un major nivell d’intimitat emocional i un millor nivell eròtic sexual.
Avui pot començar una nova manera de retrobar-te amb la teva parella i gaudir un de l’altre com mai heu imaginat.

Tots sabem que la rutina mata la passió, però pocs sabem que no te perquè ser així sempre i amb tots.
Tots sabem que homes i dones som diferents, pensem diferent i tenim necessitats diferents i la màgia apareix quan podem funcionar junts i alhora, sense deixar de renunciar a la nostra essència.
Però hem d’aprendre a entendre que la passió i la atraccio pot portar-te a molts millors llocs que la simple penetració i l’orgasme, la intimitat és molt més i molt millor que simplement actes tan bàsics i primaris, l’amor de parella és molt més, és intensament molt més.

Amb això no dic que no hàgim de fer l’amor com sempre hem fet i hem après, sols vull dir que fer l’amor amb la teva parella té mil maneres més d’expressar-se i d’experimentar que poden portar-te a llocs increïbles i que hauries de conèixer i practicar


Si t’agrada la meva manera d’entendre la vida, et puc guiar a què puguis reconnectar amb la teva parella, que puguis reconnectar amb tu, i que en aquesta connexió pugueu retornar a crear un espai meravellós entre vosaltres.

Objectius

Fa molt de temps que acompanyo a parelles i en molts casos m’he adonat que en moltes trobo a faltar un bon grau de complicitat, tristament veig parelles, però no veig persones que han sabut fusionar-se, ni que es fusionen per tornar a elles més fortes i més vives.

Sé que quan una parella assoleix un bon grau d’intimitat s’obre en ella una molt bona connexió eròtica, és per això que molts casos de falta d’interès sexual és a causa d’una falta d’intimitat prèvia molt més important i determinant, però que és l’inici del desinterès sexual.

El tantra ofereix una nova visió de la intimitat en la parella, ja no es tracta sols de connectar per trobar la dualitat penetració /orgasme sinó per retrobar la connexió entre dues essències, ja no es tracta del simple plaer físic sinó del plaer físic que sorgeix del plaer emocional de connectar amb aquell que estimes.

Estimar també és donar plaer, i donar plaer no depèn de massa més que la intenció i l’accio que porta, el tantra t’obre noves portes per arribar a aquest plaer que tant tenim amagat.
És hora de retrobar-vos, és hora de reconnectar, és hora de tornar on vau començar, és hora del tantra.

La capacitat d’ésser humà de gaudir del plaer és immensa, i en molts casos la parella més que un oasi és una presó, i en una presó no pot haver-hi plaer, cal alliberar-te, cal retrobar la pau en tu i alliberar l’altre de tu, i a l’alliberar-lo de tu t’alliberaràs de tu i aconseguiràs aquest punt on connectaràs amb l’altre.
Ets capaç de dedicar temps al plaer sense esperar res més? Ets capaç de fluir sense esperar més? Ets capaç de tenir temps a donar plaer a qui dius estimar?

La parella és com una petita i fràgil flor que vol estar amb tu sense morir en l’intent, i tu?, saps cuidar-la? Saps quanta aigua, quanta humitat, quanta terra, quan has de trasplantar-la, quan has de podar-la?
El tantra t’ensenya tot això i molt més en petits exercicis amb què podràs tornar a sentir realment, on puguis reconnectar i fluir en una mateixa ona de pau.

Toca practicar, toca aprendre i toca que a poc a poc aneu veient resultats, sols practicant activareu tot allò que heu perdut a poc a poc i sense gairebé adonar-vos.

Necessites aprendre i practicar per retrobar el magnetisme entre vosaltres, perquè tot això és molt subtil, és molt delicat i tot necessita ser sentit de nou pero diferent.

I una vegada reconnecteu de nou, el sexe en aquesta segona fase serà molt més fàcil, molt més plaent, molt més tranquil, gaudireu d’ell sense necessitat de resultats forcats, i al no forcar-los apareixeran com si res, o no, però ja serà igual.

El tantra és una porta nova a un món vell, és un lloc nou en un espai vell, el tantra et permet reviure el mateix però molt millor.

Desitjo de cor que el gaudiu i que us serveixi!

Formar un bon equip entre els dos, és importantíssim per a la pau en la vida en parella..

A qui va dirigit?

Parelles de qualsevol edat.

Parelles que vulguin millorar la seva comunicacio, la seva intimitat, la seva sexualitat, la seva felicitat.

Per a persones que busquen la intimitat

Està enfocat a la intimitat tot i que sempre té el meu punt de sensualitat característic.

Parelles que volen evolucionar a una millor connexió.

Està pensat perquè, com a parella, us regaleu moments plens d’amor on us pugueu retrobar.

Tel’s pots descarregar, són gratis i et poden ajudar!!

Els meus
E-books

Que diuen els meus clients

Servei excel·lent. La MariCarme és una psicòloga com poques, fa temps era poc partidaria a anar a qualsevol psicòleg per experiències negatives de coneguts amb els seus psicòlegs (manca de transparència dels psicòlegs, allargament innecessari de teràpia, diagnòstics equivocats, etc.). Amb la MariCarme no he tingut res d'això, des del principi el tracte ha estat empàtic, transparent i adaptat al meu ritme de confort. Es nota la seva experiència professional i la seva empatia per la precisió que té tant en establir una diagnosi, així com per trobar i explicar les eines necessàries per superar els problemes psicològics trobats.
Maria P.
2 de Desembre 2020
La MariCarme és una gran professional. Després d'uns mesos de teràpia, puc dir que m'alegro moltíssim d'haver fet aquest procés amb ella, i que li estic molt agraït pel seu temps i el treball compartit. Una manera de fer psicologia molt propera, efectiva; donant eines i apoderant, perquè puguem llegir-nos a nosaltres mateixos i al món que ens envolta d'una forma més adaptativa i feliç. Totalment recomanable.
Robert L.
9 de Gener 2021
Amb la MariCarme he après moltíssim de mi mateixa, a gestionar emocions i situacions de manera autònoma, sense dependència, però sempre amb ella al costat. Ha estat la primera vegada que he pogut fer una teràpia sabent que estaria en ella un temps determinat. Amb una visió honesta i objectiva en tot moment, m'ha donat eines per resoldre situacions que em causaven ansietat i estrès, i per poder sortir d'unes dinàmiques negatives. Agraeixo molt tot l'aprenentatge (tant propi com vital) d'aquests mesos, ha estat molt gratificant.
Carla J
5 de Novembre 2020
Contacte

Per a qualsevol consulta, envieu un correu electrònic o un whatsapp i contestaré de seguida que pugui.

MariCarme M. Moliné Psicòleg a Vic

Contacte

info@psicolegvic.com

Carrer de Ramon Sala i Saçala 11, 5è 3ª 08500 Vic

Deixa anar el que et pesa.
Deixa anar els que et resten.
Deixa anar els hipòcrites.
Deixa anar els que et lliguen.
Deixa anar els que espremen.
Deixa anar el que t'allunya de tu mateix.
Deixa anar el que no et millora.
Deixa anar el que no ajuda.
Deixa anar la negativitat.
Deixa anar els llastres i mirar enrere.
Deixa anar el passat i vola.
Deixa anar i de cop.
Hi ha persones i situacions que si no es deixen de cop, et lliguen a elles per sempre cada dia més a ells, cada moment més lluny de tu.
Deixa anar d'una vegada, sempre podem començar de nou i començar a viure de la manera que nosaltres mateixos VULGUEM i triem.
Sempre ets a temps.
Tria DEIXAR ANAR.
Un cas de dependència emocional

Parlem?

Concertar Visita
close slider

Explica'm en què et puc ajudar