viure a la teva manera

Viure a la teva manera sense impedir ni perjudicar que els altres visquin a la seva pròpia i aconseguir l’harmonia mútua és un autèntic art reservat sols als més savis.

MariCarme M. Moliné

TOT el que necessites per estar bé i en pau, està a dins teu.

Tots et donen lliçons oi?

Tots et donen consells, però no et parlen del que és essencial i molt menys ningú et diu com aconseguir-ho perquè no és fàcil, ni senzill, i més la gent no vol aprofundir, ni vol pagar el preu que implica.

I l’única cosa que hauries de tenir clar és que TOT el que necessites per estar bé i en pau, està a dins teu.

És com que et digués, mira, t’acabo de fer el millor regal de la vida, mira, a sota teu, a sota dels teus peus hi ha un gran llac ple d’aigua pura i cristal·lina, aigua per tota la teva vida, aigua per tot el que necessites per viure bé i sense que mai més et falti res del que realment necessites per estar bé.

Ara bé, no et diré a quina profunditat està, perquè no ho sap ningú, més que TU! Perquè dependrà sols de tu, del teu esforç, gratar i gratar fins que aparegui l’aigua, la teva aigua.

Tots tenim aquesta sort, aquest regal, però saps? La gent passa d’esforçar-se i de fer el forat, sols es queden quiets esperant que la vida els hi regali TOT, i si plou i tenen aigua estan contents i quan deixa de ploure estan amargats i tristos i es queixen del temps.

I ja està!, aquesta és la vida de quasi tots.

Tot el que necessites està a dins teu si t’esforces el suficient a trobar-ho, en descobrir-ho.

És cert que molta gent li fa por el que podem trobar a dins seu si busquen massa, però si graten veuran que
sols hi ha aigua pura, si és cert que pot-ser (pràcticament segur) que les primeres capes trobaràs fang i pedra, però si grates una mica més veuràs que tots som aigua, aigua pura, aigua neta, VIDA…

Gratar sota teu, gratar dins teu suposa un esforç, si, però et farà més sàvia, més humil, més forta, més lliure, aprendràs a respectar-te, a estimar-te, a valorar-te, et farà una guerrera indestructible.

Però la gent prefereix esperar que plogui….i així ens va.

La culpa sempre és del temps.

En cas que passin sis mesos i no trobis una solució per tu mateix, un psicòleg et pot ajudar.

" Sempre que patim donem la culpa a algú o a alguna cosa, inclús encara ho fem pitjor i ens culpem a nosaltres mateixos! Quan l'única cosa que hauríem de fer és mirar dins nostre i buscar la pau en l'únic lloc on realment està. "

Comentaris addicionals als meus posts d'Instagram

Cada dia intento comentar algun pensament o reflexió que et pugui ajudar a viure amb més consciència i amb més pau, però quan puc també en faig alguna petita ampliació aquí a la web, en cas que et puguin ser útils aquí tens un enllaç a un nou post comentat, espero i desitjo que t’agradi.

Deixa un comentari