Psicòloga Online

MariCarme M. Moliné | Col.legiada nº 7061

Pots parlar amb un psicòleg per videotrucada, sense haver de desplaçar-te i amb la mateixa qualitat que un servei presencial.

psicoleg a vic maricarme

Soc MCarme M. Moliné, Psicòloga i directora del Centre de Psicologia Cognitiva de Vic , a més d’oferir un servei de teràpia presencial , també compto amb un servei de psicologia online ofert per mi mateixa igual d’eficaç que la teràpia presencial.

Terapia Online Psicología

Per què anar a teràpia de parella

Més Comoditat

Podràs parlar amb mi per videotrucada, siguis on siguis i sense haver de desplaçar-te, veuràs que és molt semblant o inclús millor que en la consulta.

comunicació de parella

Més Privadesa

Gaudeix de les sessions amb el teu psicòleg de manera segura i privada mitjançant un ordinador, inclús si ho prefereixes podem fer-ho simplement des d’un telèfon 

superar una ruptura amorosa

La Mateixa Personalització

Totes les sessions de psicoteràpia les faràs amb mi, a més buscarem el moment que millor s’adapti als teus horaris. també ho podem fer si vols sols amb veu.

Psicòloga per Skipe

terapia de parella

Teràpia de Parella

Consulta online amb una psicòloga professional especialista en teràpia de parella per trobar solucions als conflictes interns personals i de parella.

Autoestima

Poder fer una consulta online amb un psicòleg d’adults especialista en autoestima et pot ajudar a trobar la causa del malestar i poder mira la vida de manera molt més lluminosa.

Victimisme o Responsabilitat

Ansietat

Un psicòleg online especialista en ansietat o tristesa pot ajudar-te a combatre estats puntuals d’ansietat, crisi o d’un atac de pànic, fins a un trastorn d’ansietat generalitzada. 

Autoestima i depressió

Depressió

És fàcil tenir èpoques a la vida en què t’has sentit ansiós o trist i has de saber que són sentiments totalment normals que poden venir a conseqüència d’experiències traumàtiques.

per què em sento culpable?

Comunitat LGTBIQA+

Soc psicòloga especialitzada en Psicologia Afirmativa i podem treballar la diversitat sexual i els processos de canvi tant en l’àmbit personal com en la família.

Adults

Quan apareix un malestar difícil de superar i que, lluny de desaparèixer, ens pot endinsar, cada vegada més, en un forat sense veure una sortida és possible gestionar la ment d’una millor manera.

FAQ

Most frequent questions and answers

Primer de tot has de reconèixer que tens un problema que et fa patir i que sol no te’n surts i t’adones que necessites ajuda d’un professional. A partir d’aquí necessites escollir un psicòleg amb qui puguis connectar, algú que et comprengui i entengui la teva manera de ser i de funcionar.
Després et caldrà escollir a un psicòleg bé que visqui a la teva ciutat o a prop d’on vius o bé triar l’opció d’un psicòleg online amb independència d’on tingui la consulta.

La clau és trobar un psicòleg que connecti amb tu.

És una decisió molt personal. Depèn de tu, depèn d’allò que millor et faci sentir.

Uns prefereixen anar a un psicòleg a la seva consulta, altres prefereixen fer teràpia des de casa seva, inclús molts prefereixen fer-ho per telèfon, sense vídeo, ni imatges…cadascú busca la millor manera de sentir-se bé i la confidencialitat total en molts d’aquests casos s’agraeix quant estàs patint.

De totes maneres triar el psicòleg que més t’agradi veient el seu perfil, experiència i opinions de la resta de pacients és una bona manera d’elecció.

La teràpia psicològica per internet ha vingut per quedar-se.

Una vegada es prova i es veu lo bé i lo comode que és ja no vols tornar a fer desplaçaments, esperes i anar a la consulta.
Es provar-ho i decidir seguir així.Per què vols que em desplaci si ho podem fer en línia?.

Quan proves la teràpia psicològica online,  descobreixes que pots tenir les mateixes prestacions que en consulta i així el pacient també escull el seu propi espai íntim on fer la teràpia.

Un cop els pacients comencen amb un psicòleg en línia, és molt difícil que canviïn a un psicòleg presencial. 

El confort per fer teràpia psicològica des de qualsevol lloc i amb la privadesa garantida.

La possibilitat de poder atendre pacients sense que importi la distància.
Els nous dispositius i les connexions d’alta velocitat garanteixen una molt bona teràpia veient i sentint perfectament el pacient i al professional.

Les noves plataformes de videoconferències fan que les reunions virtuals tinguin més qualitat i seran cada cop més similars a reunions presencials, també amb imatges 4D.

 

 

Jo treballo igual que quan faig una teràpia presencial. Un cop m’han trucat, o m’has enviat un whatsapp o un correu electrònic em poso en contacte amb tu per confirmar una hora que ens vagi bé als dos i establim la manera en com ens connectàrem, a mi me s’igual fer-ho per telèfon sols amb àudio, bé per telèfon amb una videotrucada, bé des de l’ordinador via Skype, o Zoom o Meet, o el que a tu et vagi bé.
Aquesta confirmació és immediata i pot ser per correu electrònic o telèfon.

El pacient entrarà al despatx virtual del psicòleg el dia i hora de la cita.
Aquesta primera consulta és una presa de contacte per poder fer un primer estudi del cas i poder planificar una teràpia individualitzada.
En aquesta primera cita també oferiré tota la informació i analitzarem el problema principal a treballar.

Un cop finalitzada la teràpia online es programa la següent i prepararé tota la història amb tota la informació del pacient, així com possibles tasques per al pacient entre sessió i sessió online.

Una teràpia en línia ve a durar uns 60 minuts, que es poden allargar una mica.

Depèn de cada cas i de cada problema.

Hi ha pacients que en poques sessions s’identifica el problema , es prenen les accions adequades i en poques setmanes la persona té una gran millora.
En altres casos el problema necessita més temps.
Casos de trastorns de personalitat o casos d’adicions greus necessites més temps i una supervisió a mitjà llarg termini.


La primera cosa que hem de tenir en compte a l’hora de contractar una teràpia en línia és la seva formació.

Els psicòlegs a més de tenir un grau en psicologia, tenen una formació afegida, que és l’especialització.

L’especialització sol ser com a mínim dos o tres anys. Aquesta especialització pot ser entre altres, General Sanitari, Clínic, etc., depenent de la branca escollida.

Una vegada tens clar que el psicòleg té la formació adequada has de comprovar que estigui col·legiat en el col·legi de psicòlegs.

Un cop clara la titulació i la col·legiació, és important que el psicòleg estigui especialitzat en la branca que tu necessites ajuda professional.

Així doncs en funció de la patologia que vulguem tractar, podrem escollir el més ben format i amb experiència.

Finalment, un cop considerada formació , la col·legiació, l’especialització i experiència per tractar el nostre problema, necessitem algú amb qui connectis bé.

Necessites una persona amb qui et puguis mostrar autèntic i sincer i que alhora la seva presència et doni confiança i pau.

Un psicòleg és un professional sanitari col·legiat expert en la salut mental. Cada patiment emocional té un origen en un trastorn cognitiu, un trauma existencial o imaginat o amb una addicció i té la seva arrel en problemes no resolts o en creences errònies.

El psicòleg ens ajudarà a entendre que ens passa i perquè ens passa el que ens passa i com analitzar tots els nostres sentiments, emocions, pensaments i comportaments a fi de trobar una manera de gestionar-los millor.

Tot patiment té un origen mental i amb una debilitat emocional. Tant si el qüestió té solució com si no en té caldrà aprendre a pensar diferent, caldrà aprendre a gestionar diferent les emocions a través una reformulació de les creences que les sustenten i a través d’accions concretes, caldrà marcar uns objectius a curt, mitjà i llarg termini.

Per a trastorns com l’ansietat i la depressió, necessitarà mètodes i accions especifiques per eliminar pors, aferraments o pensaments obsessius.

En algunes circumstàncies,  ens pot remetre a un psiquiatre si ens cal ajuda farmacològica durant el tractament.

 

El primer que has de fer per contractar els serveis d’un psicòleg en online és buscar una web on puguis veure el psicòleg que t’agradaria t’ajudes i mira una mica la seva feina, el seu treball, els seus posts, vídeos i vegis que realment el que diu et ressona a dins teu, i una vegada tinguis clar quina és la persona amb qui vols confiar li truques o li envies un email o un WhatsApp i ell es posarà en contacte amb tu per quedar a una hora on els dos estigueu disponibles.

Sols recorda que per fer una teràpia ben feta , busca un lloc tranquil a casa teva, on estiguis sol, sense sorolls, còmode, on puguis parlar, amb bona connexió i que estiguis relaxat.

Els preus de la psicologia online com podràs veure van des de 30 euros a 100 euros depenent del psicòleg, la seva ubicació, la seva experiència i la seva cartera de clients.

Les meves sessions les cobro a 65 euros, però com podràs observar, les meves sessions mai duren una hora sinó que duren l’estona que calgui en cada cas i faig un seguiment diari si cal via WhatsApp, a més el número de sessions que hauràs de fer amb mi seran les estrictament necessàries, ni una mes.

Cada psicòleg pot utilitzar un tipus o diversos tipus de teràpia o s’hi aplica un tipus de teràpia depenent del trastorn que es vol treballar.

La teràpia més usada és la teràpia cognitiva-conductual basada en la nostra manera de pensar i de passar a l’acció.

Hi ha molts altres tipus de teràpia i totes elles ben usades poden ajudar molt a diferents persones i patologies, la Teràpia sistèmica breu funciona molt bé per a teràpia de parella, la Teràpia Gestalt es recomana per temes de pors i baixa autoestima, però n’hi ha moltes, la teràpia transpersonal, la teràpia de tercera generació, etc.
En funció del problema a resoldre serà doncs convenient fer servir-ne una o una altra, també és molt utilitzat fer un mix entre diverses opcions en funció de cada cas i de l’especialitat de cada psicòleg.

Cada psicòleg pot utilitzar un tipus o diversos tipus de teràpia o s’hi aplica un tipus de teràpia depenent del trastorn que es vol treballar.

La teràpia més usada és la teràpia cognitiva-conductual basada en la nostra manera de pensar i de passar a l’acció.

Hi ha molts altres tipus de teràpia i totes elles ben usades poden ajudar molt a diferents persones i patologies, la Teràpia sistèmica breu funciona molt bé per a teràpia de parella, la Teràpia Gestalt es recomana per temes de pors i baixa autoestima, però n’hi ha moltes, la teràpia transpersonal, la teràpia de tercera generació, etc.
En funció del problema a resoldre serà doncs convenient fer servir-ne una o una altra, també és molt utilitzat fer un mix entre diverses opcions en funció de cada cas i de l’especialitat de cada psicòleg.

Teràpia psicològica online per a adults

La teràpia online és una bona alternativa per persones que pateixen i que diversos motius no poden o no volen visitar-se presencialment amb un psicòleg.

El funcionament d’una sessió online amb un psicòleg especialista no és diferent d’una visita presencial.

Si no tens temps o ganes per desplaçar-te de manera periòdica a una teràpia psicològica i prefereixes una opció semblant pots trucar-me i valorarem junts com podem treballar de la millor manera possible.

 

Si prefereixes fer teràpia des de la comoditat de casa teva

Contacte

Informació d'interès

Com realitzar una primera consulta Online?

Pots contactar amb mi a través del meu número de telèfon, WhatsApp o correu electrònic.

Explica’m que et fa patir i et contestaré amb un àudio per Whatsapp sobre que opino sobre la qüestió i si et puc ajudar.

Si ho desitges, també pots reservar una primera visita a través del formulari de contacte.

Et confirmaré la meva disponibilitat per correu o telefònicament com més aviat millor i decidirem quin mitjà utilitzarem per fer la consulta, bé l’ordinador, bé el telèfon i l’aplicació que utilitzarem.

Gràcies!

En cas d’una urgència em truques quan ho necessitis i de seguida que pugui et buscaré un forat i t’atendré tan aviat com es pugui. En la resta dels casos reservarem hora amb una certa antelació. També podem programar una sèrie de sessions a l’avançada.

Les sessions solen durar una hora però no tinc pressa, tu ets qui importa en aquests moments.

Són 65€ per sessió.

La relació que establirem dins de l’espai psicoterapèutic es desenvoluparà en  un clima de llibertat d’expressió, sinceritat, veritable acceptació i absència d’enjudiciament per part meva.

Tot això sumat al treball conjunt en les sessions clíniques obtindràs uns bons resultats terapèutics que et sorprendran.

Ens permetrem analitzar els teus pensaments, viure els teus sentiments i restablir la connexió amb els aspectes desconeguts de la teva persona i d’aquesta manera aprendràs que et passa i a gestionar el que et passa. I tu en seràs el protagonista, perquè en el fons ets tu qui et gaudiràs.

Concertar Visita
close slider

Explica'm en què et puc ajudar