Autoestima i creences personals.

autoestima i creences personals

Les teves creences personals són la clau de la teva qualitat emocional, revisar el teu sistema de creences et permetrà millorar l’autoestima.

Per estimar-me millor cal que revisis les teves creences

La vida es resumeix en aprendre a escollir aquelles creences que t’ajudin a TU a viure en pau. En aprendre a acceptar qui sóc tal com sóc, a no queixar-me per tot allò que no tinc ni sóc i en valorar el que visc en cada moment com un moment per gaudir o com un moment d’aprenentatge.

La recepta màgica

Cada dia hauria de mirar-me al mirall i dir-me aquestes paraules o semblants i així estimar-me millor.

Hola estimat amic, m’agrada parlar amb altres persones i  passo molt de temps i bé amb elles, però amb tu,  no sé molt bé, ni com passar-m’ho bé, ni  com fer-ho per parlar bé tu.

És estrany oi? Però és com si l’existència no m’hagués concedit l’habilitat de parlar amb tu cara a cara, de parlar i escoltar-te bé i amablement.

Amic meu, vull estimar-me millor.

Gràcies a tu, he après el que és la vida i m’has ensenyat que la vida es resumeix en acceptar qui sóc tal com sóc, a no queixar-me per tot allò que no tinc ni sóc i a donar les gràcies per tot allò que la vida em dóna cada dia d’ençà que em llevo fins que m’en vaig al llit.

Amic meu,vull estimar-me millor i per això tinc que estimar-te millor.

Gràcies a tu he après que la vida no em deu res i que tot el que és bo que rebo d’ella en dono gràcies, malgrat que a vegades les lliçons que necessito aprendre me les presenti en forma d’adversitats i obstacles.

Gràcies a tu ara vull viure una vida apassionant i és per això que demano si us plau a la vida, em segueixi regalant lliçons en forma d’adversitats perquè jo ara, ja sé transformar aquestes lliçons d’aparents adversitats en reptes i aventures de les quals, les guanyi o perdi sempre en surto més fort i més savi.

Vull aprendre a com deixar de sentir-se culpable i aprendre a perdonar-me per ser com soc.

Amic meu , vull estimar-me millor i per això tinc que aprendre a estimar-te a tu.

També m’has ensenyat a guardar com un tresor tots aquells bons moments viscuts, perquè ara sé que la vida és sols això, la suma d’aquests moments, perquè tot acaba i tot acaba massa aviat i ja no puc perdre ni un segon mes en retrets, queixes o critiques a tu o a la vida.

Gràcies amic meu per preocupar-te per mi, cada dia, per estar amb mi sempre i en tot moment i sentir sempre el teu suport, els teus ànims i el teu suport, quan ningú mes que tu, estava al meu costat.

I tu sempre aquí, dient-me. Tu pots. Tu ets bo. Tu vals. Endavant!!!

Amic meu, vull estimar-me millor.

M’ha costat entendre massa tard, que per més amors que apareguin a la meva vida i m’omplin la vida de coses maques sempre estaran al darrer teu, tu ets el meu millor amor, la persona més estimada, valorada i respectada, la que sempre has estat amb mi i qui estarà al meu costat mentre visqui.

Amic meu,t’estimo.

Gràcies per ensenyar-me que un amic no és sol aquell que està prop teu i et somriu, sinó que és aquell a qui els somnis els hi queden petits i el poc que dormen per intentar complir-los i fer realitat, i tu… Bé…jo… ets així, sóc així.

Amic meu,

Sento no haver-te fet més cas i valorar més l’extraordinari dels altres planetes que la meravella del que és el teu i per no escoltar-te, ni entendre, ni comprendre quan em parlaves a cau d’orella, baixet, quasi en silenci, però profund.

Amic meu, comprenent-te he après a estimar-me millor.

Ara el món se m’atura quan parlo amb tu, quan et miro i et somric, quan en tu em veig a mi, perquè m’has ensenyat a casar-me amb la felicitat i a no acceptar una altra cosa que aquesta forma d’entendre la pau que hi ha ara sempre, entre tu i jo.

Amic meu,

Mai més patiré per estar sol perquè estàs tu sempre amb mi i cuides de mi com jo cuido de tu, mai més veure ja a les adversitats com un problema sinó com lliçons que he d aprendre per ser més savi i més fort.

Mai més patiré per por a que em facin patir perquè ara sé que sols sóc jo… Bé… Tu… el responsable de qui sóc i del que sento sobre el que em passa. 

Gràcies a tu ara sé que sols tu em pots fer mal i tu mai em fas mal. Sols jo em faig mal si no et veig a tu en el meu mirall màgic d’amor.

No sé amic meu, si et miro al mirall cada dia i et parlo així, hauré après a estimar-me millor.

Jo sé, que miro sols un mirall i que tu no ets més que jo, ni el mirall és màgic ni tu no ets jo… Però jo et veig així… 

El meu millor amic, el meu millor company, el que m ajuda cada dia a sentir-me bé, el que m’anima a transformar les adversitats en reptes, el que em diu que el passat és sols una lliçó apresa i el que em diu que doni gràcies al   dia que avui estic vivint, amb el que estic més a gust i el sentiment de solitud i l’autoestima van de la mà.

Gràcies amic meu.

Gràcies per estar aquí i per haver-hi estat sempre. T’estimo. T’estimo molt.

Ara sé que autoestima  és acceptar que estàs bé tal com ets i aixó et porta a acceptar que la vida està bé tal com és.

 

Gràcies per la teva confiança, espero haver-te ajudat! I si vols seguir llegint continguts, aquí tens un altre post que també et pot ser d'utilitat.

psicoleg a vic maricarme

MariCarme M. Moliné

Sóc Psicòloga Clínica, especialitzada en les conductes dins l`ambit de la parella. M’ha fascinat sempre la psicologia perquè m’ha fascinat la ment humana, i com la psicologia és la ciència de la conducta i la conducta sempre es pot millorar i reaprendre, l’esperança de millorar la vida de les persones és una experiència apassionant i irrepetible.

Vols parlar?

Demana una consulta per aprendre a deixar de patir

Concertar Visita
close slider

Explica'm en què et puc ajudar