vols estar mes bé

Quin és el teu viatge? Qui ets? On vols anar? Com? i finalment...amb qui?

En aquesta pàgina incloure totes aquelles conferències, tallers i e-books que vaig fent on espero que en ells aprenguem junts a fer el propi viatge de l’heroi.

Ens han ben engatussat en què ens havíem de buscar un bon company de viatge de vida però mai ens van parlar de quin era el nostre viatge personal i moltes vegades ens trobem al costat d’un company de viatge sense tenir la mes mínima idea de quin és el nostre propi motiu de vida, la nostra passió, el que dóna realment sentit a la nostra existència i encara menys sabem els anhels, les il·lusions i l’essencia d’aquest company que està al nostre costat, que ens ha escollit i tu a ell sense saber on heu d’anar agafats de la mà.
És per això que com sempre el viatge comença cap a dins de cadascú de vosaltres i després sols després podreu saber on anar i amb qui anar-hi.
Espero que tot aquest treball que farem junts us pugui orientar i així saber qui sou realment, que necessiteu, que us fa sentir vius i on és el vostre destí, i sols així saber qui i com tractar i relacionar-te amb aquest company de viatge anhelat.

Psicolèg a VIc

Pròxim Taller-Conferència

taller l amor romantic
[simpay id="3677"]